Om oss

Välrenommerat rekryteringsföretag med fokus på ledarskap

nAbleGrowth är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med bas i Stockholm, men med verksamhet i hela landet. Söker du efter rätt person till en chefsposition? Då kan du med fördel vända dig till oss. Med ett flexibelt och tillgängligt arbetssätt i relation till kund och kandidat så kan vi hätta rätt person till chefsjobbet!

På vår kundlista hittar du alla olika former av företag, såväl stora internationella koncerner som lokala småföretag. Vid sidan om direktrekrytering och traditionella konsultuppdrag så vill vi även samarbeta nära med våra kunder. Vår verksamhet utvecklas ständigt och vi välkomnar alltid nya idéer!

Ett snabbt växande rekryteringsföretag

Vi är ett snabbt växande företag inom branschen och har fokus på vd, chefer och andra tjänstemannayrken. Den enskilda medarbetaren är mycket viktig för varje företag – ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Detta är förstås ännu  viktigare när det handlar om chefspositioner.

Vi har en vision: att alltid möta – och överträffa – de förväntningar och krav som våra kunder ställer på oss. För att förverkliga visionen så använder vi oss av en enkel och träffsäker rekryteringsprocess. Vi vill nå fram till långvariga relationer med såväl kunder som kandidater.

chefsrekrytering Stockholm om oss

Vi hjälper dig att hitta en ledare till ditt företag!