Chefsrekrytering Stockholm

Rekrytering av ledarskap sedan 1999

Om oss

Välrenommerat rekryteringsföretag med fokus på ledarskap

Företaget grundades redan 1999 med en vision om att bli ett av de ledande företagen när det kommer till rekrytering av högkvalitativ personal i Stockholm och övriga Sverige. Sedan dess har verksamheten växt, bland annat genom förvärvandet av Privata Arbetsförmedlingen under 2005 och genom en konstant uppdatering och utveckling av vår personalstyrka.

I våra databaser och aktiva nätverk finns idag över 10 500 namn och den listan byggs hela tiden på med nya kandidater och potentiella verksamheter.

chef

Vi strävar efter att arbeta snabbt och effektivt och har idag en genomsnittlig tid på ca 4 veckor för en helt genomarbetad rekryteringsprocess. Vi håller sedan, efter slutfört uppdrag, kontinuerlig kontakt med den rekryterade kandidaten i upp till sex månader för att se till att allting går som det ska. Vi ger även en garanti på sex månader på alla våra rekryteringar, vilket innebär att om en kandidat inte kan eller får behålla tjänsten längre än sex månader så erbjuder vi er som anlitande företag en ny kostnadsfri rekrytering. Denna praxis var vi först med i Sverige.

Vi hjälper dig att hitta en ledare till ditt företag!